CENOVNICI

Cenovnik usluga igra važnu ulogu za svaki ugostiteljski objekat koji u svojoj ponudi ima različite proizvode hrane ili pića.
Cenovnici su najčešće izazov ukoliko govorimo o aspektima dizajna i upotrebljivosti, razumevanja za krajnjeg korisnika.
Kada se govori o cenovniku, mora se imati u vidu da se tu predstavlja sve ono što se nudi u samom ugostiteljskom objektu, zato mora biti lepo dizajniran i odrađen, jer ako je nešto staro i pohabano, ne privlači mnogo pažnje. Ako je nešto lepo smišljeno i odrađeno, privlači ljude da pogledaju, možda se odluče i za nešto više od onoga što su poručili.
Naravno, bitno je i šta se nudi sa tog cenovnika, odnos cene i kvaliteta mora biti realan. Nije sve dobro preskupo.
Takođe bilo bi dobro ubaciti neke nedeljne ili mesečne akcije koje bi mogle vidno da se istaknu, kako bi skrenule posebnu pažnju. Ljudi to vole. Pogotovo ako se uz nešto poručeno dobije još nešto, to kupuje ljude, osećaju se baš onako kako i treba, da su bitni, jer smo mi tu zbog njih.

Ukoliko imate nedoumice oko cenovnika, ili nemate ideju kako biste želeli da vam izgleda sama karta pića i hrane, možete mi se obratiti, jer možemo zajedno doći do idejnog rešenja.
Takođe me možete pitati i za neke nedeljne akcije, koje možete ponuditi u svom objektu, samo je potrebno da mi kažete na šta želite da stavite akcenat, npr. Točeno pivo, ili esspreso kafa, itd.

Коментари

Популарни постови са овог блога

IZRADA NORMATIVA ZA HRANU I PIĆE

DOKUMENTI POTREBNI U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

NAČIN PREPOZNAVANJA VAŠE FIRME